Gå til indhold
Jetpak lancerer en unik booking app

Pressemeddelelse -

Jetpak lancerer en unik booking app

Nu lancerer Jetpak en app, der gør det muligt for deres kunder at booke en ad-hoc transport og at følge pakken i realtid hele vejen til døren på deres smartphone. På markedet findes der andre søg og find apps, men booking-delen i Jetpaks app gør den unik. Der fokuseres på de kunder, der laver en håndfuld bookinger dagligt og som ønsker enkle løsninger. Jetpaks kerneværdier; enkelt, hurtigt og mest præcis, har været nøgleordene til udvikling af app’en til deres kunder. Som det hurtigste transportfirma i Norden gør Jetpak en app, der er hurtig og nem at bruge tilgængelig for alle.

Jetpak har udviklet app’en i løbet af de sidste seks måneder sammen med deres IT partner, Softronic.

App’en oser af enkelthed og fokuserer på at nedbringe antallet af kommandoer, som brugeren skal give for at lave en booking. At sørge for kritiske samme dags leveringer, betyder, at modtagerne ofte venter i spænding på deres forsendelser. App’en gør det muligt for kunden først at booke og derefter følge forsendelsen i realtid og få oplysninger om præcist hvornår de vil modtage den.

Vi har igennem hele projektet været meget fokuseret på vores kunders behov. Målet er at gøre bookingoplevelsen så hurtig og enkel som muligt. Det er et skridt i udviklingen af vores kunderejse og vil blive fulgt af mange andre. Det eneste vi ønsker, er at gøre vores kunders liv lettere,”siger Tiina Grönroos, Customer Experience Manager i Jetpak.

App’en giver også kunderne en mulighed for at følge deres e-commerce leveringer, en af Jetpaks nye logistiske løsninger til både samme dag og næste dag.

I dag sørger app’en for søgning i realtid med opdateringer på forsendelsernes status. I de kommende versioner kan kunderne forvente flere muligheder for at interagere med deres levering; adresseændring og ændring af leveringstidspunkt og det bliver endog muligt at sætte en forsendelse på hold til levering på et senere tidspunkt. Hvad angår booking er Jetpaks app enestående. Vi har endnu ikke fundet en anden app til booking af transport der matcher dens enkle brugerflade, ” siger Sebastian Leth, Product Manager i Jetpak.

App’en er udgivet på iOS og bliver senere på året tilgængelig for Android brugere. Download app’en i App Store. Besøg vores hjemmeside for yderligere oplysninger om app’en.


Sebastian Leth

Product Manager E-Commerce Distribution & Logistics

+46 73 368 52 01

sebastian.leth@jetpak.se


Tiina Grönroos

Customer Experience Manager

+46 73 368 52 17

tiina.gronroos@jetpak.com

Related links

Emner

Tags


Jetpak er den enkle og hurtigste løsning for prioriterede leveringer dør til dør. Vi har løsninger til både spontane transportbehov og skræddersyet logistik. Jetpak er repræsenteret i mere end 140 steder i Danmark, Sverige, Norge, og Finland, og siden 2015 også i Amsterdam, Düsseldorf og Bruxelles. Din levering er vores vigtigste prioritet og som kunde er du altid prioritet. Vi er Jetpak - enkle, hurtigst og mest præcise. Jetpak ejes af Polaris Private Equity.Læs mere om www.jetpak.dk

Pressekontakt

Rasmus Enderslev

Rasmus Enderslev

Pressekontakt Sales Manager +45 41322700

Relaterede nyheder